Ronaldo gjorde bägge målen i Real Madrids första officiella match mot en svensk klubb och tangerade samtidigt Raúls sammanlagda målskörd i klubben. Dessutom utgjorde målen portugisens 500:e och 501:a sammanlagt i karriären.

Malmö FF gjorde en hedersam match mot stjärnklubben och även om Real Madrid tog ledningen i den 29:e spelminuten var det först i slutminuterna som Cristiano Ronaldo fastställde slutresultatet 0-2.

Atlético Madrid förlorade hemma mot Benfica, trots att de tog ledningen i mitten av första halvlek genom Correa. Gaitán kvitterade för portugiserna tio minuter senare och Guedes avgjorde för Benfica i början av andra halvlek.

Även Sevilla föll borta mot Juventus. Spanjorerna var aldrig med i matchen och en annan spanjor, Morata, gjorde första målet för italienarna.